Heippa!

Menheenä viikonloppuna olthiin Jaalassa SIRL:n syyspäivillä joiden yhteydessä järjestethiin epäviralliset maastomestaruus kisat 2011. Viikonloppu oli tosi antosa ja hauskaa riitti. Huvitoimikunnalla oli ohjelmassa perjantaina leikkimielinen aglity jossa Audax tuli Miikon kanssa toiseksi. Muillakin meni rata oiekin hienosti ja hienoja suorituksia nähtiin. Ideanahan oli, että jos koira ei estettä suorita, niin silloin handleri suorittaa ja hauskaahan siitä tuli :D

Lauantaina järjestethiin sitten maastomestaruuskisat. Audax juoksi pupun perässä mahtavasti ja taas sai vain ihhailla sen menoa. Kova piteleminen on pojassa lähtöviivalla ja sen huomasi sunnuntaina omista käsistä. Ja tosihaan suoritus meni ihan nappiin.. Audax on nyt Epävirallinen maastomestari 2011 pisteillä 88/100. WAU!!! Nyt olis vissiin kilpakirjojen tillaus eessä..ihan vaan sen takia..että Audax nauttii tuosta touhusta tosi paljon. Kokkeilthiin vielä lopussa Audaxin siskon Typyn kanssa parilähtöä. Halusin nähä, juokseeko Audax parin kanssa yhtä hienosti ja hienostihan se meni :)

mahtava viikonloppu takana..edelleen väsy painaa..mutta virkisti sen verta henkisesti että tällä jaksaa taas pimeässä syksyssä tallustaa :)