Ohhoh...nyt on vähän jääny blogi päivityksiä vaile...tämä kesä on niin kiihreistä aikaa :D Virallisissa näyttelyissä ei olla kesän aikana käyty..kesän alussa kävimä epävirallisessa näyttelyssä kesäpäivien yhteyessä. Clubbarissa ei tullu sijoitusta mutta hauskaa oli vesisatheesta huolimatta :) Vielä suuret kiitokset Saralle, joka hienosti Audaxin esitti :) On niin kiva nähä jonku muun esittävän oma koiransa..näkkee itte miten se koira kehässä liikkuu. Clubbarin arvostelun voit käyä lukemassa näyttelyt osiosta :) Audax nautti kesäpäivillä olostaan oikein kunnolla...mikäs siinä ollessa.. vaphaana juosten ja ko kaveireitaki riitti. Met Miikonki kanssa nautithiin olosta..ainoa miinus oli tosihaan tuo vesisae joka teki välilä olon kylmäksi :/

Juoksuharrastus ei ole meilä kunnola päässy vauhtiin...mutta uutta vauhtia olhaan haettu hiekkamontuilta. Olhaan skottikaverin Mimmin kans käyty montula juoksemassa ja sielä olhaan harjoteltu viehheen perässä juoksua (spurtteja) ja viehheen "tappamista".. Hyvä paikka juoksuttaa koiraa, ei tarvi ainakhaan autoja pelätä :)

Ilmojen lämmetessä olhaan yritetty saaha Audaxia uihmaan. Päivästä riippuen välissä paremmilla ja välissä huonommilla tuloksilla :D Eilen kuitenki Audax ui tosi mahtavasti ja monheen kerthaan (vähänkö olen ylpeä)...voisin jopa väittää, että Audax nautti uimisesta..liekkö ihme, kun ilma oli tosi lämmin ja painostava.. Uitu siis olhaan enemmän ja vähemmän ja siinä kehityhtään pienin askelin :)

Reilun viikon päästä olisi sitten tiedossa näyttely Mäntsälässä ja siitä viikko niin Erkkari Tampehreella.. Saas nähä miten meilä näyttelyissä käy :)


Audaxin ja Bean hemppistelyä :)