Nyt on sitten oltu koko viikonloppu Mustialassa. Säät oli molempina päivinä sitten loppujen lopuksi oikein mahtavat...Aurinkoa riitti ja jopa siellä onnistu nahkansakki polttahmaan oikein komeasti :D Koiria näyttehlyyn oli ilmottautunu 164..eli vilinää ja touhua riitti :)

Lauantaina oli erikoisnäyttely..Päivä oli kaikin puolin suurenmoinen ja mahtavia menestyksiä tuli :D . Audax oli urosten nuorten luokan 4. arvostelulla EH ja saipas vielä tuomarilta kutsun paras pää -kisaankin. Arvostelu oli oikein hyvä ja olen siihen erittäin tyytyväinen...lisäilen arvostelun hieman myöhemmin näyttelyt osioon :) Audaxin sisaruksista paikalla olivat myös Afa, Typy, Siiri ja Leevi ja Nalle. Afa voitti oman luokkansa ja oli VSP- nuori, Typy oli luokkansa toinen ja sai SERTin ja Nalle oli oman luokkansa neljäs EH arvostelulla. Siiri ja Leevikin saivat EH -arvostelun, vaikka eivät tällä kertaa sijoittuneet. Lasten mamma , Enkeli, ei sijoittunut omassa luokassaan, mutta sai ERI -arvostelun.

Audaxilla oli näyttelyn paras pää!! ja Typy-siskolla kolmanneksi paras pää :)  Tästä olin enemmän ku hullaantunu, onnellinen ja himen hämilläni..eikä sitä oikein usko todeksi vieläkhään.. :D Voi sitä onnellisuuden ja ylpeyden määrää..huh..vieläki mennee kylmät värheet ko aattelen koko tilannetta. Kunhan tuo lauman isäntä pallaa reissusta, niin taijama vähän juhlistaa tätä..ja ylheensäkki oikein mahtavasti onnistunutta viikonloppua...Audax ei varhmaan ymmärrä meijän juhlinnasta mithään...mutta sille annethaan entistä enmmän rapsuja ja ehkäpä pienoinen herkkukin ja uuen lelun tuhottavaksi ;)  Onhan poika sen todellikin ansainnu! Lauantai oli kokonaisuuessaan äärimmäisen mahtava.. Sisaruksetkin pärjäsivät todella mahtavasti ja jälkeläisluokassa olima toisia! koko lauantaita voisi kuvailla yhdellä sanalla.. WAU!

Sunnuntaina Audax pääsi kokkeilehmaan elämänsä ensimmäistä kertaa maastojuoksua. Edellisen todella raskaan päivän jälkeen aloin olla jo epäileväinen siitä, että mahtaakohan poika lähteä koko "pupun" perhään..Taas Audax yllätti minut oikein tosissaan..kun ampas viehheen perhään tosi mahtavasti. Radan loppupäässä Audax kadotti hetkeksi vieheen, mutta sen taas nähtyhään aloitti  takaa-ajon uuestaan.. Maahliin komeasti ja takana onnistunu suoritus josta on hyvä jatkaa. Olen niiiin onnellinen ja tyytyväinen Audaxin suoritukseen...on mulla sitten hyvä ja ihana lauman jäsen..joka nyt uupuneena nukkuu tuossa vieressä..erittäin sikeää unta...välissä jalat vispaten :)