Audax sai kevhäälä hienon uuen passin. Nyt oli aika käyttää passia, ko suuntasimma kasvattajien avustuksella ja seuralla Virhoon näyttelymatkale. Mukava kokemus kaiken kaikkihaan. Audax koki laivamatkan.. joka on kaiketi menny hyvin..ainaki Audax ja siskonsa Typy näyttivän hyvin levähneiltä ko palasimma autole. Hotelli oli oikein mukava... ja siitäki syystä hauska, että majotuimma hotellin sisäpihalla olehvaan mökhiin..eli oli "ommaa" pihhaa ympärillä ja koirien kans oli mukava olla.


Doscartha Audax ( 3,5 v )
Pic. P.Halme

Lauantaina näyttelyt meni hienosti. Audax oli ERI avo2 PU3. Olin hyvin tyytyväinen päivän tulokseen. Ja toki lauantaistasta kirkkaimpana muistona se, että Typystä tuli mahtavan näyttelymenestyksen ansiosta Viron muotovalio. Oli siinä iloa kerrakseen.

Sunnuntaina kirkkaimmaksi muitoksi vuorostaan jäi se, että Audax oli ERI avo2 PU3 ja sai SERTIN!! Tämä Serti on Audaxin ensimmäinen ja voitte varhmaan arvata, kuinka mukavalta tuomonen tuntuu :)

Mutta reissu oli tosihaan mukava, hauska, mahtava..ihan kaikkea.. ja etenkin rankka ja väsyttävä (sen huomaa näin töihin palattua)... Mutta oli hyvä kokemus (niin mulle ko Audaxillekki) mennä "merta eemmäs" näyttelyihin. matkoihneen kaikkihneen..